Jee!! Vihdoinkin olen saanut aloittaa alustan työtilojen laittamisen kuntoon. Vuoden alun olen kantanut tavaroita alakerataan ja järjestellyt hyllyjä. Ja koska minulla ei ole tapana tehdä asioita helposti, homma on taas hiukan isompi kuin luulisi.

Vesivahingon saatuessa purettiin kaikki hyllyt alustasta, joten sinne piti saada hyllyjä ennen kuin voi viedä tavaroita. Päätin, että vaatehuoneessa olevat varastohyllyt muuttavat alustaan hyllyiksi, joten nyt makuuhuoneemme on täynnä vaate- ja tavarakasoja (koska vaatehuone toimii myös varastotilana kaikenlaiselle, mitä säilytetään varmuuden vuoksi). Vaatehuoneen seinät näyttivät huonoilta, joten päätin maalata ne!  Joten siirsin kaikki loput tavarat keskelle vaatehuoneen lattiaa, että pääsin seiniin käsiksi. Ja eilen sitten maalasin seinät. Osa vanhoista hyllyistä on jo viety  alas työtiloihin, pari on yläkerran käytävässä odottamassa pääsyään sinne.

Nyt siis vaatehuoneeseen pitää hankkia uudet hyllyt, jotta saan vaatteet ja tavarat sinne takaisin. Toivottavasti tänään ehditään...

Suurin osa sisällä olleista työtilaan menevistä tavaroista on jo alhaalla. Vielä pitää hakea vanhempieni luota varastosta loput, jotta saan kaiken kuntoon. Niin, ja makuuhuoneessa seisoo vielä vaatekasojen ja laatikoiden seassa lasityöpöytä, enkä sitä nyt saakaan alas ennen vaatehuoneen kuntoon laittamista. Olisikohan viisaampi ihminen vienyt sen ensin?!

Olen kuitenkin tyytyväinen. Tämän viikon aikana saan laitettua kaiken alhaalla kuntoon ja pääsen vihdoin tekemään kunnolla töitä!!!

PS. Kissa ei TODELLAKAAN arvosta toimiani, hänen kotinsa on taas laitettu epäjärjestykseen!