Olin viikon karmeassa flunssassa. Viimeisen kurssipäivän sinnittelin vielä, mutta sen jälkeen annoin periksi ja painuin petiin. Koti on kauheassa siivossa, kun pojat, mies ja kissa eivät kauheasti välitä, millaiset pöly- ja karvatollot ympäri nurkkia pyörivät. Eli tämä viikko menee siivouksen merkeissä ja muita asioita teen sitten, jos ehdin. Linkitykseen sain ohjeita, kiitos vaan kovasti!!

Niin, ja olen  ihan vähän tehnyt lasitöitä kotona, kun nyt on selvästikin into siihen päällä. Muutamat siililapaset lisää pitäisi tehdä, kun tuli muutama tilaus.

Sain viime viikolla uutisia kahdelta ikäiseltämme ystäväpariskunnalta. He odottavat nyt ensimmäistä vauvaansa. Ja meillä on jo ensimmäinen muuttanut pois kotoa ja nuorimmainen pääsee ensi kesänä ripiltä!! Mihin tämä aika luiskahti käsistä?! Vaan enpä taitaisi lisää lapsia enää haluta, kun nyt on taas vähän omaa aikaakin käytössä. Eikä se onneksi ole fyysisestikään mahdollista vaikka vauvakuume iskisi, kun jouduttiin muutama vuosi syövän vuoksi leikkaamaan tuo alaosasto vaillinaiseksi. 

Ulkona paistaa aurinko, joka kutsuu minua kaverikseen. Ja linnut pihalla huutavat kissan mielestä sille koko ajan :"Syömään!!". Elikkä laitanpa kissan valjaisiin, ja menemme nauttimaan ihanasta kelistä lintuja jahdaten.