Väsyttää, vaan ei uni tule. Tällä viikolla on ollut lyhyitä unia. Maanantai hurahti ohi asioita hoidellessa, pyykinpesussa, ruoanlaitossa ja sen sellaisessa. Sunnuntai-illalla jo tein piparitaikinan, mutta paistaminen jäi tiistaille.

Tiistaina sitten menikin liki 6 tuntia piparihommissa.

300034.jpg

Tänä vuonna teen taas piparikuusen piparkakkutalon sijasta.

Tiistai-ilta meni joulukortteja tehdessä. Mies teki onneksi ruoan, kun olin niin kyllästynyt olemaan lieden vieressä.

Keskiviikkona metsästin kadonneita osoitteita. Varmasti viime jouluna tein osoitelistan joulukortteja varten, mutta se oli hukassa, kuten edellisenä jouluna ja sitä edellisenä... Kaupungilla kävin kahvilla entisen työkaverin kanssa juoruilemassa.

Kotona samalla kun laitoin ruokaa, kirjoitin muutaman kortin ja otin niistä kuvia. Seitsemältä menin anopin kanssa Heavy Xtmas-konserttiin. Lauloivat komeasti, kunnon hevy-luikautukset sielta tulivat. Osa sketseistä laulujen välissä oli hienosti oivallettu, mutta osa oli...   Taas ihmettelin pikkujoulutyyppisten sketsien tasoa. Joulupukki kännissä, railakkaasti v-sanan käyttöä, typyköiden jahtaamista, ja kyllä oli yleisöllä hauskaa!

Tänään sitten kirjoiteltiin osoitteita ja tervehdyksiä n. 40:een korttiin, jee!! Leivoin maustekakut ja suklaakakut jouluksi, jotta ehtivät kunnolla maustumaan. Jos ehtivät. Ehkä kuitenkin poikien kanssa vähän maistelemme pipareita ja kakkuja jo viikonloppuna. Olen maistellut jo varmaan puolet jouluksi ostetuista suklaistakin. Hyviksi totesin.

Huomenna taidan painella kirjastoon ja hakea viikonlopuksi kirjoja. Pipareita, kakkuja, suklaata, kirjoja, tulee mahtava viikonloppu!